Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ανεμβολιαστές vs Εμβολιαστές ή άλλως πόσο πάει η βλακεία;

 Ν.Αλιβιζάτος: «Lockdown για ανεμβολίαστους»-«Να απολυθούν και να μην μετακινούνται»


38% εισαγωγές εμβολιασμένων στον Ευαγγελισμό λέει στην ΕΡΤ πνευμονολόγος του νοσοκομείου! 


….όταν σπέρνεις ανέμους και ψέματα θερίζεις θύελλες και δυστυχώς νεκρούς....

Ακόμα και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι έχουν  καταπιεί το δόλωμα (εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι) κι άφησαν τον τρόμο να τους καταλαμβάνει και να μετατρέπει σε φασισμό τον λόγο τους. Γιατροί όμως επί του πεδίου έχουν διαφορετική οπτική και παραστάσεις απ' αυτές των καθ' έδρας ακαδημαϊκών και των ακαταδίωκτων. Οι επιστήμονες των επιτροπών και της TV πρέπει να απολογηθούν στην κοινωνία και στην δικαιοσύνη.  Κάποιοι βέβαια το γύρισαν όπως η Λινού προ εβδομάδων, ο Παναγιωτόπουλος σήμερα κι ό Αθανάσιος Τσαγκρής προ μηνών, αλλά δε φτάνουν, αν δεν αλλάξουν ρώτα οι πολιτικοί με πρώτους τους κυβερνητικούς.
Τα στοιχεία όμως είναι αδιάψευστα. Οι νεκροί του 2020 είναι 4.838  έως 31/12/2020 χωρίς εμβόλιο και 100 ήμερες lockdown και το 2021 μέχρι 10/11/2021 16.493 δηλαδή 11.655 παραπάνω με εμβόλιο και 150 ήμερες lockdown χώρια τα τοπικά Τι δεν καταλαβαίνουν οι παπαγάλοι του κυβερνητικού κι επιστημονικού αφηγήματος; ΦΤΑΙΕΙ το 20% των ανεμβολίαστων πολιτών (70% εμβολιασμένοι πλήρως+ 10% νοσήσαντες)  κι όχι οι εμβολιασμένοι που συμπεριφέρονται σαν free to go πολίτες; Δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει το εμβόλιο αλλά φάρμακο για την βλακεία δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί.
Παραθέτω, μπας και ξυπνήσει κανείς, αυτά που είπε ο επιδημιολόγος Τάκης Παναγιωτόπουλος μέλος της Επιτροπής των ειδικών του Υπουργείου Υγείας και καθηγητής Δημόσιας Υγείας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση. Είπε λοιπόν “....δυστυχώς δόθηκε η αίσθηση με τα μέτρα που λήφθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου ότι περίπου τελειώνουμε με τον κορονοϊό και πάντως ότι τελειώνουν οι εμβολιασμένοι. Αυτό δεν είναι σωστό, η πανδημία αφορά όλους μας. Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι εμβολιασμένοι παίρνοντας αυτό το μήνυμα, προφυλάσσονται λιγότερο....“.
Πόσο καιρό θα κάνουν για να καταλάβουν ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, νοσούν και πεθαίνουν το ίδιο γιατί τα εμβόλια αυτά αφενός δεν είναι αποστειρωτικά και αφετέρου έχουν μικρή ή καθόλου δράση επί της μετάλλαξης Δ είτε 3, είτε 1013 δόσεις κάνει κάποιος. Αυτά τα λέει ο Fauci, η Pfizer, το CDC κι οι διεθνείς οργανισμοί και τα αποδεικνύει κάθε μέρα η ζωή. Πόσο ακόμα παραμύθι, περί του αντιθέτου, μπορεί να τρώνε κάποιοι; 
Στα σινεμά την δεκαετία του ’60 όταν η ταινία ήταν μάπα, ψεύτική κι εξωπραγματική ο κόσμος φώναζε «όχι άλλο κάρβουνο» οι σημερινοί πολίτες πότε θα το φωνάξουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: